fbpx

Stor fleksibilitet

Stor fleksibilitet

Tusind tak for de tilbud og vagter som jeg har fått og for en mæget god behandlig som ansat og for stor fleksibilitet.

Jeg blev ferdig uddannet som læge i marts i år og har startet mit arbeide som læge. For tiden bor og arbeider jeg i Sønderjylland og kan dessverre ikke lengre bistå med at tage vagter som bioanalytiker. Tusen tak for de tilbud og vagter som jeg har fått og for en mæget god behandlig som ansat og for stor fleksibilitet.

Eric Dizerens
Læge
Sønderborg

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.