Stor tilfredshed

Stor tilfredshed
Jeg havde 4 ½ arbejdsdag med LabVikar 1706, hvor jeg oplærte hende i de forskellige analyser og grænseværdier. Efter 2 dage var hun stort set selvkørende.

Jeg havde 4 ½ arbejdsdag med LabVikar 1706, hvor jeg oplærte hende i de forskellige analyser og grænseværdier. Efter 2 dage var hun stort set selvkørende, da hun er meget hurtig til at lærer tingene. I dag er jeg så kommet retur fra ferie og hun har været alene i 15 dage. Det er gået så godt og alle her har været tilfreds med hende. Hun er meget ansvarsbevidst og super omhyggelig med sit arbejde. Stort tilfredshed her fra helt sikkert.

Henriette Weibel
Labroant / HACCP Teamleder
Skan Vin
Marts
2016

Seneste anbefalinger

Professionel tilgang fra start til slut

Hurtig hjælp og meget professionelle. Vi har anvendt LabVikar til rekrutering af en vikar for en kort perioede. Vi er blevet mødt med en stor professionel tilgang helt fra start, til hurtigt at forstå vores behov og finde egnede kandidater samt løbende opfølgning.

Endnu en dygtig laborant fra LabVikar

Service og faglighed i særklasse. LabVikar er en helt særlig virksomhed, hvor jeg altid har følt at kunden er i fokus, og det tilstræbes at finde et godt match til glæde og gavn for både vikar og virksomhed.

Venlig og dygtig vikar (634)

Anbefaling: Vi har været fuldt ud tilfreds og vil gerne anbefale LabVikar 634 til andre. Hun lærer hurtigt, er flittig og bestemt ikke bange for at prøve nye ting. Hun er heller ikke bleg for at hjælpe med mere trivielle opgaver i ventetiden mellem analyserne.