fbpx

Tak til Rikke, der altid har været der.

En god sommerjob-oplevelse ved Döhler Denmark A/S hos labvikar

Jeg mødte en masse interessante mennesker og arbejdskammerater og lærte meget nyt laboratoriearbejde.

Jeg havde et godt sommerjob hos Döhler Denmark A / S i 3 måneder ved hjælp af labvikar. Der har været mange gode oplevelser med at arbejde der. Jeg mødte en masse interessante mennesker og arbejdskammerater og lærte meget nyt laboratoriearbejde. Det var en fornøjelse.
Nu er jeg mere klar til den næste jobmulighed, der vil blive givet til mig.
Tak til Rikke, der altid har været der og støttet mig gennem hele min sommerjob.

Lucena Jørgensen
Laborantvikar
Sofienlundsvej 2A, 5856 Ryslinge

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.