fbpx

Tingene fungerer perfekt

Tingene fungerer perfekt

Labvikar har for mig været en rigtig god oplevelse. Jeg blev sendt ud i et vikariat og alt har bare været positivt og fejlfrit.

Labvikar har for mig været en rigtig god oplevelse. Jeg blev sendt ud i et vikariat og alt har bare været positivt og fejlfrit. Dialogen med LabVikar er såvel topprofessionel som varm, tillidsvækkende og behagelig. Tingene fungerer perfekt her og jeg kan kun anbefale Labvikar på det varmeste.

Kent Grønning Simonsen
Laborant og IT-administrator
København

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.