fbpx

De troede på mig

De troede på mig

At jeg ikke har skulle blive ved med at arbejde som ufaglært i Danmark har haft både professionel og personlig værdi for mig.

Mit eventyr med LabVikar ApS begyndte i slutningen af sidste år. Der jeg mødte Rikke Merton – og hun er helt klart Labvikars hjerte og hjerne. Rikke Merton kæmper for sine Kandidater med al sin energi, og hjælper således også med at få forbedret kandidaternes færdigheder når dette er påkrævet. Og derfor bliver hendes begejstring helt naturligt til vores fælles begejstring, når vi samarbejder.

Jeg er en Polak med mange års Laboratoriearbejde (særligt indenfor Bioanalytikerområdet med Blodprøvetagning og analyser) i Polen. Men i Danmark kunne jeg ikke rigtigt “få foden indenfor”. Med hjælp fra Rikke det viste sig dog at være muligt, og hun fik mig overbevist om at LabVikars Blodprøvetagningskursus var vejen frem for mig. Og sådan blev det – for allerede ugen efter kurset var jeg ude i mit første danske job som Bioanalytiker.

Rikke og hendes LabVikar er ikke kun et Vikarbureau for Laboratoriet. Det er også en empatisk base med enorm støtte til at finde løsninger for at nå ind på den ønskede karrierevej. Og opbakning omkring menneskelige relationer i forbindelse med vi kandidater generelt. Personligt har jeg bl.a. fået råd, vejledning, hjælp med ansøgning og kammeratlig opbakning når jeg har haft brug for det. Så for mig har det været af særlig høj værdi at være en del af LabVikar ApS.

At Rikke troede på mig og mine kvalifikationer lige fra starten, og fik mig guidet i den rigtige retning, så jeg ikke skulle blive ved med at arbejde som ufaglært i Danmark har haft både professionel og personlig værdi for mig. Sammen har vi kigget på mine karrieremuligheder i autentiske termer. Og i dag har jeg både tro, håb og realistiske planer for fremtiden. Både indenfor og udenfor LabVikar. Tak Rikke.

Beata Sarna
Laborant

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.