fbpx

Troværdig og fleksibel

Troværdig og fleksibel

LabVikar har en yderst professionel attitude og er yderst kompetente i relation til at afdække hvilken person-profil der passer ind i stillingerne.

Vi kender LabVikar som en troværdig og utrolig fleksibel samarbejdspartner der altid er interesseret i at løse opståede behov hurtigt. LabVikar har en yderst professionel attitude og er yderst kompetente i relation til at afdække hvilken person-profil der passer ind i den stilling der skal besættes. Dette gælder såvel faglige kompetencer som samarbejdsevner i relation til det team vikaren skal indgå i. Slutteligt oplever vi at LabVikar bruger meget energi på at følge op på, om man som kunde har fået sit behov dækket.

Brian Mundt
HSEQ Manager
NKT Flexibles

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.