fbpx

Trygge rammer hos LabVikar ApS

Anbefaling til dig – og mig!

LabVikar er et firma der giver dig muligheder for at komme i ansættelsesforhold som vikar og i høj grad fast ansat.

LabVikar er et firma der giver dig muligheden for at komme i ansættelsesforhold som vikar, hos det sted du har dine kompetencer for. De giver lejligheden for, at skabe et indblik i arbejdsforholdene hos ”måske” din fremtids arbejdsplads, samtid med at de vil holde en kontakt med dig under din ansættelsesperiode som vikar, således at der skabes trygge rammer mellem dig og din arbejdsplads. Ydermere, vil du gå der fra med en fremragende periode. Min anbefaling er at dig og mig kontakter den fantastiske person som fremmedfører virksomheden – nemlig Rikke Metron.

Kazim Muhsin
Mikrobiologist
Odense

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.