fbpx

Udelukkende positivt

Udelukkende positivt

Jeg føler at her et vikarbureau, som har en professionel indstilling, samt menneskeligt til mig som person.

Jeg er tilknyttet LabVikar siden april måned. Min erfaring med Labvikar er udelukkende positiv. Mit første indtryk af Rikke til min samtale, at her kunne en person sætte de rette ord for mig.

Jeg føler at her et vikarbureau, som har en professionel indstilling, samt menneskeligt til mig som person. Håber at der via Labvikar kommer job, for det vil være dejligt at kunne yde til Danske samfund igennem arbejdet og for Labvikar.

Nan Jiang
Ph.D i Fysisk kemi
Ballerup

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.