fbpx

Velegnede og engagerede kandidater

Velegnede og engagerede kandidater

LabVikar er en god samarbejdspartner, hvor vi fra første kontakt er mødt med et utrolig engagement fra Rikke Mertons side.

Som mindre erhvervsvirksomhed med varierende aktivitets niveau er LabVikar en optimal løsning på afvikling af specifikke og definerede opgaver, i vores tilfælde projekter inden for medicinalforskning hvor vi havde behov for en Bioanalytiker.

LabVikar er en god samarbejdspartner, hvor vi fra første kontakt er mødt med et utrolig engagement fra Rikke Mertons side.

Der har været tale om en hurtig og professionel vurdering af arbejdets karakter. Var man ikke i LabVikar i besiddelse af efterlyste kvalifikationer (kandidater) i relation til aktuelle projekter var Rikke Merton klar til at yde en ekstraordinær og hurtig indsats med henblik på at finde en kandidat med ønskede kvalifikationer.

Tilsvarende har der været mulighed for at løse en projektmæssig opgave med ganske få timers varsel.

Opgaver i Medicon A/S er løst på absolut tilfredsstillende vis med velegnede og engagerede kandidater. Specielt har vi været glade for det personlige og engagerede samarbejde med Rikke Merton.

Vi medgiver LabVikar de bedste anbefalinger

Jannie Beier
Speciallæge i reumatologi
Medicon A/S, Odense

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.