Velegnede og engagerede kandidater

Velegnede og engagerede kandidater
LabVikar er en god samarbejdspartner, hvor vi fra første kontakt er mødt med et utrolig engagement fra Rikke Mertons side.

Som mindre erhvervsvirksomhed med varierende aktivitets niveau er LabVikar en optimal løsning på afvikling af specifikke og definerede opgaver, i vores tilfælde projekter inden for medicinalforskning hvor vi havde behov for en Bioanalytiker.

LabVikar er en god samarbejdspartner, hvor vi fra første kontakt er mødt med et utrolig engagement fra Rikke Mertons side.

Der har været tale om en hurtig og professionel vurdering af arbejdets karakter. Var man ikke i LabVikar i besiddelse af efterlyste kvalifikationer (kandidater) i relation til aktuelle projekter var Rikke Merton klar til at yde en ekstraordinær og hurtig indsats med henblik på at finde en kandidat med ønskede kvalifikationer.

Tilsvarende har der været mulighed for at løse en projektmæssig opgave med ganske få timers varsel.

Opgaver i Medicon A/S er løst på absolut tilfredsstillende vis med velegnede og engagerede kandidater. Specielt har vi været glade for det personlige og engagerede samarbejde med Rikke Merton.

Vi medgiver LabVikar de bedste anbefalinger

Jannie Beier
Speciallæge i reumatologi
Medicon A/S, Odense
Januar
2011

Seneste anbefalinger

Vikar i lægepraksis

Sød, venlig og arbejdsom kandidat. Lærenem og har fungeret fint i praksis.

Høj Service

Hele forløbet har været meget tilfredsstillende, der blev aftalt fra starten af at det skulle være til fastansættelse og forløbet var meget nemt.

God og hurtig service

Vi har anvendt Lab Vikar til rekrutting af en vikar hen over sommerferieperioden.

Effektiv service

Yderst god service, finder lynhurtigt kandidater.
Vil helt sikkert bruge LabVikar igen når det bliver nødvendigt.