fbpx

Venlig og behagelig stemning

Venlig og behagelig stemning

Forskellen på LabVikar og andre vikarbureauer er, at Labvikars interview foregår i privaten, som gør optagelses samtalen mere afslappet og personlig.

Forskellen på LabVikar og andre vikarbureauer er, at Labvikars interview foregår i privaten, som gør optagelses samtalen mere afslappet og personlig. Derfor giver det interwieveren et bedre billede af kandidaten indenfor alle kompetencer. Derudover er Labvikars udfyldte skema til beskrivelse af en kandidat mere personlig uden båsindsættelse af kandidater. Det giver et mere entydigt billede af den pågældende kandidat til virksomhederne. Derfor tror jeg, at kandidater ikke behøver at blive præsenteret i en virksomhed uden, at det efterfølgende giver job. Stemningen når jeg ringer er altid venlig og behagelig og det er med stor glæde jeg har anbefalet LabVikar.

Erik Bruun Christensen
Teknonom
Vejle

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.