fbpx

Venlig og behagelig stemning

Venlig og behagelig stemning

Som kandidat hos Labvikar er jeg blevet behandlet med største venlighed og respekt og det var også her igennem jeg fik mit første laborantjob.

Da jeg i 2008 var nyuddannet Laborant og søgte min første stilling, kom jeg i kontakt med LabVikar. Jeg har før stået i vikarbureau og opdagede allerede ved den personlige samtale med Rikke Merton, at her var der tale om en virksomhed i sin helt egen klasse. Som kandidat hos Labvikar er jeg blevet behandlet med største venlighed og respekt og det var også her igennem jeg fik mit første laborantjob, et ½ års vikariat på et kvalitetssikringslaboratorium. Efterfølgende har jeg holdt kontakten med Rikke ved lige og det har jeg aldrig fortrudt. Stemningen når jeg ringer er altid venlig og behagelig og det er med stor glæde jeg har anbefalet LabVikar til alle jeg er kommet i nærheden af der kan have glæde af virksomhedens alsidighed og kompetancerigdom.

Jan Noe Sørensen
Laborant

Seneste anbefalinger

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.