fbpx

Vi anvender LabVikar når vi ansætter nye medarbejdere til vort laboratorie.

Vi har anvendt Labvikar siden 2015 til at ansætte nye medarbejdere, og har indtil nu ansat 6 personer igennem Labvikar. Labvikar har stået for rekrutteringen af alle de medarbejdere vi har søgt til forskellige stillinger i vort laboratorie. Vi har anvendt Labvikar som vikarbureau, men mest til fastansættelse af nye medarbejdere.
Ens stillingsopslag er hurtig online og indenfor få dage er de første ansøgninger kommet ind fra mulige kompetente kandidater.
Kan varmt anbefale Labvikar til andre virksomheder, der søger efter nye medarbejdere.

Rikke Maj Ager
CEO – Controlled Polymers A/S an Americhem Company
Ribe

Seneste anbefalinger

Resultatorienteret vikarbureau

Jeg føler at den umådelig gode behandling og service niveauet, som jeg er blevet mødt med af LabVikar, fortjener at blive påtalt. Jeg har været vikaransat for LabVikar i nogle måneder nu, og der har ikke været nogen former for slinger i valsen. Jeg vil vove og påstå det er de bedste 125 kr jeg har brugt. Til sammenligning med andre bureauer, kan jeg kun sige at LabVikar var dem der gjorde forskellen for mig.

Rummelighed og service over det forventede

Jeg er i den særlige situation at jeg er flexjobber, og som laborant er det særdeles svært at finde noget på kun 15 timer. Men Rikke spottede et potentielt match, og fik mig sendt i retning af en vanvittig interessant stilling. Hun havde en kæmpe tiltro til jeg kunne varetage positionen, og nu sidder jeg i et vikariat som sandsynligvis kan blive til en fast stilling.

Bureauet med integritet

For mig har kommunikationen med LabVikar været personlig og prompte. Der er altid plads til at skrive eller ringe, hvilket har givet mig frimodighed til at søge stillinger. Stillinger, der honoreres bedre end andre steder.

Hos LabVikar bekymrer man sig om de ansatte.

Jeg følte hurtigt, at jeg havde god kemi med Rikke fra LabVikar – og at hun varetog mine interesser mindst lige så seriøst som kundens behov. Faktisk blev jeg meget overrasket over den omsorg og interesse, der blev udvist imens jeg var afsted. Og efter.