Vi har fået endnu en Ungarbejder på kontoret. Det er vores anden Ungarbejders tvillingesøster, Simone på 15 år, som går i 9. klasse på Odense Friskole.

Simones opgaver hos LabVikar ApS er af praktisk karakter, så som messedeltagelse, pakning af materiale, skrive julekort til de vikarer der er på opgave, pakke fødselsdagsgaver ind etc. Så I har slet ikke bemærket at hun faktisk har været ansat et stykke tid nu … men det har hun.

Simone har ellers ikke haft hverken tid eller den store lyst til at arbejde ved LabVikar ApS, idet hun havde nok at se til selv – bl.a. med showdance og et andet fritidsjob som holdhjælper (underviser) på flere hold hos gymnastikforeningen FREM under DGI.

Men efter at Simone har erfaret hvor godt tvillingebroren trives i sit fritidsjob ved LabVikar ApS, har hun simpelthen opsagt sit ”gamle” fritidsjob og sluttet sig til os istedet – hvilket Team LabVikar er meget taknemmelige for.

Simone er datter af Rikke Merton, som ejer LabVikar ApS – og hun er allerede i fuld sving med at skrive julekort og pakke julegaver ind til de vikarer, som er ude hos kunderne. Velkommen Simone – det er fantastisk at have fået dig med ombord 😉