Kære LabVikars Den Rå GAZELLE Elite.
Så kom dagen, hvor vi (endeligt) kan vinke farvel til et underligt år fyldt med alskens udfordringer – og samtidig hilse 2021 velkommen med tro, håb og kærlighed. Et nyt år som vi har set frem til med længsel, så vi kan give det gamle et spark bagi.
For LabVikars vedkommende kan vi sige, at 2020 gik relativt smertefrit – bl.a. takket være Jordens bedste kandidater og nogle super skarpe samarbejdspartnere. Vi blev ikke skadet af sundhedskrisen, og der var rigeligt med arbejde hele året igennem.
Bag kulissen var der dog lidt udfordringer i anden halvdel af året, hvor ”mor LabVikar” fik et hjertestop og lå på intensiv nogen tid. Af samme grund har der ikke været den sædvanlige aktivitet udadtil sidst på året. Det beklager vi.
Men det nye år byder på en masse udvikling af LabVikar ApS, der skal skabe endnu flere jobs til LabVikars Den Rå Gazelle Elite. Kontorrobotter og automatisering er et par af nøgleordene – dog uden at den personlige kontakt bliver nedprioriteret.
Et andet nøgleord er udlicitering af markedsføring – så kære kandidater, nu starter vi på en frisk.
Og med disse ord vil vi ønske jer alle et rigtig godt og lykkebringende nytår. Pas på jer selv, på hinanden og på livet.

Skriv et svar