Vi har lige haft det mest rørende opkald fra en lykkelig vikar, der bekræfter os i at det vi gør, er det helt rigtige.

LabVikar 3171 havde næsten opgivet at finde et job på grund af sit fødeår (1957). Men LabVikar ApS så hans stærke værdier klart og tydeligt fra starten.

Vi opmuntrede ham til at byde ind på de stillinger som vi slog op, sideløbende med at vi sendte hans anonyme levnedsbeskrivelse til andre kunder, hvor han matchede.

LabVikar 3171 havde arbejdet med bl.a. kvalitetskontrol i de sidste 20 år, da hans arbejdsplads’ aktiviteter flyttede til udlandet og hans stilling blev nedlagt.

Derfor oprettede LabVikar 3171 sig hos LabVikar ApS i juni 2022 – og godt et halvt år senere havde vi et vikariat til ham.

Ikke et vikariat indenfor hans primære erfaringsområde – men et spændende og udviklende arbejde, hvor han ”gik til makronerne” med stor lyst til at lære nyt.

2½ måned efter han blev sendt ud som vikar, blev han fastansat hos vores kunde – og både han og vi er lykkelige for det gode match.

LabVikar 3171 bevidner vores påstand om at hverken titel eller alder må være en begrænsende faktor på arbejdsmarkedet, når folk bare selv vil.

Vi holder succesraten med at 9 ud af 10 vikariater ender i fastansættelse, og vi glæder os til at modtage en udtalelse til hjemmesiden fra LabVikar 3171.

For det har han sagt at han vil lave ???? KÆMPE STORT TILLYKKE til både vores kunde og til LabVikar 3171 med hinanden ❤