Undertegnede er en ung mand på knap 15 år, der fornyeligt er startet hos LabVikars kontor. Jeg går i 9. klasse, og arbejdet er at betegne som et fritidsjob. Enkelte af jer har allerede hørt fra mig på mail, og resten af jer kommer nok til det. Mine opgaver hos LabVikar ApS er hér fra starten af mere administrativ karaktér – men med tiden kunne jeg godt forestille mig at der bliver bygget mere på ?

Sagen er den at jeg har “kendt” LabVikar hele mit liv, idet jeg er søn af Rikke Merton – som skabte LabVikar året før jeg kom til verden i 2006. Og jeg tror næsten, at “LabVikar” var et af de første ord jeg kunne sige ? Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at komme “rigtigt ind under huden på virksomheden” og lære jer alle sammen at kende. Rigtig god aften fra mig. Hilsen Nikolaj, Ungarbejder ved LabVikar ApS.

N.B. Min mail adresse er Nikolaj@Labvikar.dk