LabVikar ApS har indgået et samarbejde med Pernille Callesen omkring branding af vores formidable koncept. Der ligger et hav af solstrålehistorier fra de 18 år som vi har eksisteret – men vi når aldrig rigtigt at få dem fortalt, fordi vi har så travlt med at matche virksomheder og kandidater. Hvilket vi i al beskedenhed er hamrende gode til, siger både virksomheder og kandidater.

Den ene succeshistorie efter den anden, drypper ned over os i hverdagen – men historierne kommer aldrig rigtigt ud. Det vil Pernille nu hjælpe os med at få gjort, så alle kan glædes med os. Pernille Callesen og LabVikars Direktør, Rikke Merton, kender hinanden fra Odense Hunderup Rotary Klub http://www.odensehunderup.dk/ – og nu udvider de Rotarianerfællesskabet med et direkte samarbejde.

LabVikar ApS har jordens bedste kunder og kandidater. De fortjener alle at blive hyldet. Og det vil de blive løbende fremover. Det skal Pernille nok sørge for. Pernille har bl.a. studeret Multimediedesign og har været Founder samt CEO ved bla. NXTV, Eventyrfilm & Medieakademiet. Så velkommen til Team LabVikar, kære Pernille Callesen – vi glæder os enormt til samarbejdet.