Som mange af jer nok har bemærket, er der for alvor gang i arbejdsmarkedet – og dermed travlhed på kontoret hos LabVikar ApS. Derfor har vi valgt at ansætte en Ungarbejder – til de store stakke af administrative opgaver, som bliver ved med at vokse sig større og større her på kontoret. Dem vil vi også gerne være på forkant med!

Nikolaj Merton er næsten 15 år og går i 9. klasse på International Linje på Sct. Hans Skole i Odense. Som nogen måske bemærker, har han samme efternavn som LabVikars Indehaver, hvilket ikke er så underligt – idet han er søn af Rikke Merton. Derfor har Nikolaj kendt LabVikar hele sit liv, og skal nok komme hurtigt ind i de forskellige opgaver.

Vi glæder os til at have Nikolaj med ombord, da han er en knivskarp ung mand, der virkeligt har lyst til at arbejde med vikar- og rekrutteringsområdet indenfor laboratorie-nichen. Faktisk har han plaget sin mor ganske længe om at få dette job – og nu har hun givet efter – men naturligvis under helt samme betingelser, som hvis han var en helt fremmed.

Tag godt imod Nikolaj – han har tænkt sig at blive hér i mange år frem i tiden.