HURTIGT OG GODT
Jeg blev fritstillet på grund af konkurs, d. 23 december 2022. Jeg var allerede meldt til hos Labvikar nogle måneder forinden, så jeg skrev til dem efter nytår, at jeg nu var aktivt søgende.
D. 12 januar blev jeg kaldt til samtale og dagen efter var jeg i job som vikar i Hillerød. Jeg fik, kort tid som vikar, tilbudt fast job i et andet firma. Jeg har siden anbefalet en anden, tidligere kollega, som også blev fritstillet, at melde sig hos Labvikar. Hun er nu også i job som vikar og er lige så glad for det som jeg var.
Som vikar blev jeg løbende kontaktet af Labvikar, så de sikrede sig at jeg følte mig tilpas i mit vikarjob. Lønsystemet er let og overskueligt og der er altid hjælp at få, hvis der er brug for det. Et helt igennem godt og trygt forløb.
Jeg kan på det varmeste anbefale Labvikar både for vikarer og for kunderne.
Venlig hilsen Heidi Rosberg
Heidi Rosberg
QC laborant
Sjælland
April
2023