VACCINATIONS- OG BLODPRØVETAGNINGS KURSUS – inkl. I.V. adgang / venflon, Rejsemedicin, Børnevaccination og Injektionsteknik.

 

Efter en kæmpemæssig succes med at slå vores to berømte, og mest efterspurgte, kurser sammen i 2022 (Kursus i anlæggelse af perifert venekateter og blodprøvetagning samt Vaccinationskursus inkl. rejsemedicin, børnevaccination og injektionsteknik) fortsætter vi naturligvis det gode spor – og gentager succes’en i uge 9 i 2023.

Vi har givet de to dygtige læger, der står for undervisningen på kurserne, Læge Kaveh Borhani og Overlæge Shakil Shakar helt frie hænder til at sammensætte det helt perfekte program til et kursus der kommer til at løbe over 3 dage. Fra og med 1. marts 2023 til og med 3. marts 2023 – og kursuspakken inkluderer både kost og logi.

Kursus, forplejning og overnatning kommer til at foregå på Comwell HC Andersen som ligger i Odense centrum på torvepladsen i det hyggelige og rolige H.C. Andersen-kvarter, kun få minutters gang fra Odense station (banegården) og kun 15 minutters kørsel fra den fynske motorvej E20.

 

Se mere på VACCINATIONSKURSUS OG BLODPRØVEKURSUS kombineret, 1. – 3. marts 2023 – LabVikar